GHANA EDUCATION SERVICE PROPOSED CCP 3-DAY TRAINING SCHEDULE

Time/Duration	DAY I:	DAY 2	DAY 3
7.30 - 9.00 am	Opening: Welcome, Overview, Norms & Expectations	Review of Previous Day's Work & Overview of Day's Work	Review of Previous Day's Work & Overview of Day's Work
9.00 - 10.00 a.m. [60 mins]	General Presentation and Discussions: CCP	Subject Group Plenary Presentation: Introduction to the new CCP Subject- Curriculum (Major or first Subject Area) highlighting the changes in content and pedagogies including cross-curriculum links and cross-cutting issues	Subject Group Plenary Presentation: Introduction to the new CCP Subject-Curriculum (Minor or second Subject Area) highlighting the changes in content and pedagogies including cross-curriculum links and cross-cutting issues
10.00 – 10:00am [30 mins]	SNACK BREAK		
10.30— 11.30am [60 mins]	General Presentation and Discussions: NPLAF	Front Matter Study: Subject Groups Discussion on the changes in content and pedagogies including cross-curriculum links and cross-cutting issues	Front Matter Study: Subject Groups Discussion on the changes in content and pedagogies including crosscurriculum links and cross-cutting issues
11.30 – 12.30pm [60 mins]	General Presentation: Barriers to Learning (30 mins) Creative Pedagogies (30 mins)	Study of Subject-based Resource Packs	Study of Subject-based Resource Packs
12.30 – 1.30 p.m. [60 mins] 1.30 – 2.30pm	General Presentations: • PLCs/SBIs LUNCH	Subject-based Lesson Planning for Demonstration	Subject-based Lesson Planning for Demonstration
2.30 – 3.30 p.m. [60 mins]	General Presentation: • Assessment in the CCP	Subject-based Lesson Demonstration for Plenary Discussions with emphasis on creative pedagogies	Subject-based Lesson Demonstration for Plenary Discussions with emphasis on creative pedagogies
3.30 – 4.30pm [60 mins]	General Presentation: Teaching and Learning Resources Forecast Stages of a Lesson	Subject-based Lesson Demonstration for Plenary Discussions with emphasis on assessment	Subject-based Lesson Demonstration for Plenary Discussions with emphasis on assessment
4.30 - 5.00pm [30 mins]	General Plenary: End of Day Check	General Plenary: End of Day Check	Closing and Departure
Take Home	Reading on	Reading on	Thanks for your active participation